<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Kjendisdetektiv: Ola Thune er en av Norges mest kjente privatetterforskere, og han er en gjenganger i gjenopptagelsessaker. Nå har en tidligere innsatt beskyldt ham for bestikkelse. Kapital

Tidligere innsatt: – Thune ga meg penger for å forandre forklaring

I 2015 besørget den kjente privatetterforskeren Ola Thune en pengeoverføring til en innsatt i Bastøy fengsel. Overføringen kom etter at den innsatte hadde blitt lovet dusør for frifinnende opplysninger i en sak der Thunes klient var dømt.

Det er 9. desember 2016. Pål Berge har møtt til avhør med Gjenopptakelseskommisjonen. Han føres inn i et rom i deres lokaler i Oslo sentrum, hvor to av kommisjonens etterforskere sitter. Opptageren blir skrudd på. Etterforskerne introduserer seg og forteller at den kjente privatetterforskeren Ola Thune har informert dem om at Berge vil forandre forklaring.

Inside
Reportasjer