<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Selger 100 år gammel “garasje” til 5,5 mill.

Den tidligere garasjen på Bolteløkka ble i år omregulert til enebolig og selges nå for 5,5 millioner kroner. Selv med privat hageflekk og egen parkeringsplass, har budene latt vente på seg for “Lille Villa Bolt”. 

Bo i en garasje?: Lille Villa Bolt på Bolteløkka ble nylig gjort om fra garasje til enebolig, og kan kjøpes for 5,5 millioner kroner.  Foto: EiendomsMegler 1 Oslo
Eiendom

– Interessen har vært stor, med fantastisk mange klikk, men det er ikke så mange reelle interessenter. De fleste er kun nysgjerrige, for det har ikke kommet inn bud enda, sier eiendomsmegler Johan Baade-Mathiesen i Eiendomsmegler 1.

Han har fått i oppdrag å selge den lille boligen på 40 kvadratmeter, med adresse i Eugenies gate i Oslo, som dukket opp på markedsplassen Finn.no i mai. Da lå prisantydningen på nesten seks millioner kroner, noe som ga en kvadratmeterpris på nesten 150.000 kroner, men nå er den satt ned med 400.000 kroner til 5,5 millioner kroner.

Boligen er opprinnelig en garasje som ble oppført for snart hundre år siden, i 1921. Dette har vært bruksområdet frem til tidligere i år, da bygget ble godkjent som bolig. Det er et profesjonelt utbyggerfirma som selger den lille eneboligen, over to plan, med funklende nytt kjøkken, bad og det som er.

42.000 klikk

Interessen for “Lille Villa Bolt” har vært mildt sagt stor. I løpet av de to første ukene hadde Finn-annonsen blitt klikket på over 42.000. Men med en kvadratmeterpris på nesten 137.500 kroner skremmes mange potensielle kjøpere i to-roms-markedet bort, forteller eiendomsmegleren. 

– De fleste som bor i eller er på utkikk etter en toroms er i hovedsak styrt av kjøpesummen. Dette er en dyr bolig, men den er helt unik. De som kjøper dette ønsker ikke bare å oppfylle et boligbehov, de vil ha noe helt spesielt, sier Baade-Mathiesen.

Har du merket noe forskjell etter at prisantydningen ble satt ned?

– Vi har fått flere henvendelser om at folk vil komme på visning, sier eiendomsmegleren.