<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Irrgrønn cocktail i Cannes

Heller ikke i år er noen norske kandidater nominert til å vinne eiendomsbransjens “Oscar” i Cannes, men to danske prosjekter står på listen.

450 boliger i det grønne: Utbyggeren MT Højgaard står bak utviklingen av gamle Dalum Papirfabrik i danske Odense. C.F. Møller Arkitekter er nominert for prosjektet i klassen for beste utviklingsprosjekt. Illustrasjon: C.F. Møller Arkitekter
Eiendom

14. mars braker det igjen løs i Cannes – om ikke med de aller største kanonene fra tiden før pandemien, men med tiltagende kraftigere skyts: I år forventes det 23.000 betalende gjester til Mipim-messen, opp fra 20.000 i fjor. Det betyr at verdens største eiendomsmesse er i ferd med å reise seg mot tidligere høyder igjen etter de to årene med nedstengning i 2020 og 2021.

Som vanlig avsluttes ballet med Mipim Awards, en slags eiendomsbransjens Oscar-utdeling, i samme “palass” der filmfestivalen pågår to måneder senere.