<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Gard Setsaas

Mine siste artikler
En konsertsal vendt mot Mekka
Tomten til Oslo Spektrum var egentlig avsatt til moské. Nå står byens storstue foran en milliardutbygging.
Stockholm har sin egen “byggegeneral” for å sikre nok boliger
– Jeg trodde alle storbyer var slik, at man vil at økonomien og byene skal vokse, sier Stockholms byråd for byutvikling og idrett, Jan Valeskog (S).
Renessanse for nyrenessanse
Et av Oslos mest påkostede leilighetskomplekser fra jappetiden på 1880-tallet kan igjen bli boliger, etter mer enn 100 år i statens tjeneste.
Irrgrønn cocktail i Cannes
Heller ikke i år er noen norske kandidater nominert til å vinne eiendomsbransjens “Oscar” i Cannes, men to danske prosjekter står på listen.
Egenkapital på 150.000 ble til nesten 200 millioner
Christer Andresen (32) fra Bærum lånte penger og kjøpte en leilighet til 1,3 millioner i 2011. I dag er Atlas Eiendom priset til nesten 200 millioner kroner.
Et kullkraftverk ved Stortinget
Mellom Stortinget og Rådhuset, så sentralt som Oslo sentrum kan bli, ligger byens første kraftverk. Fremdeles kommer det energi herfra på kalde dager.
Postgiroapokalypsen
Det var Norges høyeste hus da girobehandlerne rykket inn i 1976. Men Postgirobygget ble også et symbol på menneskefiendtlig arkitektur.
Lagerbygget som mistenkes for å være et slott
Logistikkbygg er ikke bare deprimerende blikkskur langs E6. Eller rettere sagt, de var ikke det.