<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Helt annet oppkjøpsmarked

– Det er et helt annet marked nå, med færre kjøpere og lavere betalingsvilje, sier Kjartan Nielsen Friis i Visma, som på drøyt to år har kjøpt 12 proptech-selskaper.

Ser digitaliseringsmuligheter: – Innen eiendomsbransjen ser vi fremdeles mange prosesser som er forholdsvis manuelle, og vi tror digitalisering vil bidra til å øke lønnsomheten og verdiskapningen i bransjen, sier Kjartan Nielsen Friis, adm. direktør i Visma Property Solutions. Foto: Iván Kverme
Eiendom

 – Denne utviklingen så vi komme allerede mot slutten av 2021. Når det er sagt, vil gode selskaper med vekst og lønnsomhet alltid være populære, uansett om vi skriver 2021 eller 2023, sier Nielsen-Friis.

Ser etter lønnsomme

Han er adm. direktør i Visma Property Solutions, en del av softwarekonsernet Visma, som i fjor kjøpte over 40 selskaper.