<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
156 mill.: Denne sørvendte villaen i Marbella, med seks soverom, åtte bad, svømmebasseng, boblebad og kort avstand til golf kan bli din for 13,5 millioner euro. I dagens kurs utgjør det nesten 156 mill. kr. Foto: Adam Vida/Costa del Sol Property

Nå er det selgers marked!

Opptil 20 prosent prisvekst i populære “norske” områder, i tillegg til en sterk eurokurs, gjør at nordmenn som skal selge fritidsbolig i Spania nå kan le hele veien til banken.

For snaut et år siden var det fortsatt kjøpers marked i Spania etter noen svært turbulente år under pandemien. Nå har det snudd. Igjen.

Kjøpte du fritidsbolig i Spania før eller under pandemien, kan du sitte på en liten gullgruve. Med en eurokurs på nærmere tolv kroner, og opptil 20 prosent prisvekst i de mest populære områdene på Spanias solkyst, kan det være gode penger å hente ved et salg, og omgjøring av euro til den betydelig svakere kronen.

Endelig noe å takke den sittende regjeringen for?

Nordmann fikk 40 prosent gevinst

Jan Erik Andersen, daglig leder i eiendomsmeglerfirmaet Spania1, forteller om en villa...

Reportasjer
Eiendom