<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

I 51 år har Kapital vært det ledende økonomi- og finansbladet i Norge. I tillegg til bladene hver 14. dag har vi dyrket frem Kapital Reise, som vi også er stolte av. Lekkert, flott og nytt.

Temaer som Norges 500 største bedrifter og Norges 400 rikeste, er nesten egne blader.

Samtidig har Kapitals søsterpublikasjon Finansavisen skapt nye blader for eiendomsmarkedet, regnskap, revisjon og rådgivning, samt jus.

Vi har derfor i Hegnar Media besluttet å la alle spesialutgavene bli publisert av Kapital.

I stedet for 22 utgaver av Kapital årlig blir det ukentlige utgivelser med til sammen 47 utgaver. Hver fredag, bortsett fra i sommerferien, blir det et nytt Kapital i posten eller på dørmatten.

Vi gleder oss.

Så er det slik at ikke alle Kapitals abonnenter har abonnement på Finansavisen, og ikke alle Finansavisens abonnenter har Kapital (men mange har begge deler), og derfor vil alle Finansavisens abonnenter få siste utgave av Kapital. Det blir et stort opplag fordi Finansavisen var opplagsvinner siste halvår i 2021. Kapitals ordinære abonnenter får selvfølgelig sitt ordinære blad.

Fremover kan det tegnes abonnement som gir både Finansavisen og Kapital.

Da kan man glede seg til den ordinære utgaven av Kapital hver 14. dag, Kapitals spesialutgaver på løpende bånd de andre fredagene, og Finansavisen hver dag. Alle publikasjoner vil være tilgjengelig både digitalt og på papir.

Vi tror denne kombinasjonen, med Norges ledende businessblad og finansavis i én og samme pakke, vil gi det beste helgetilbudet til alle lesere som interesserer seg for næringsliv, børs og økonomisk politikk, samt livsstil.

Vi skal erobre fredagene til god journalistikk og alt om økonomi, finans, samt mye livsstil som Kapital vil trappe opp.

Hver lørdag har Finansavisen dessuten bladet Motor, med ny rekord der også.