<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Businesspartnere og dyktige kokker: Christer Rødseth og Jørn Lie.  Foto: Eivind Yggeseth / Kapital

Mesterkokkenes beste julematoppskrifter

Høytiden venter med all sin prakt og glede. Da hører tradisjonell norsk julemat vanligvis til, men hva om man vil bryte litt med tradisjonene? Jørn Lie og Christer Rødseth lager julemat til Kapitals lesere.

– Det er nok av dager i julen til å spise godt, forteller TV-kokk og kjøkkensjef på Vaaghals i Oslo, Christer Rødseth. 

– Det er et spørsmål som alltid kommer opp i førjulstiden: “Har dere noe annet på menyen som passer?”

Hos Vaaghals: Rødseth på innsiden av det åpne kjøkkenet i Barcode-restauranten.

Les artikkelen gratis

Register deg og les én gratis artikkel hver dag

Livsstil
Reportasjer