<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Eivind Yggeseth

Mine siste artikler
Her kan du finne årets julekrans
Hvis du ikke synes julekransen på supern holder mål for en presentabel entré til julehjemmet, kan Kapital betrygge deg med at det finnes alternativer. 
Vintagevesker: – Det har vært eksplosiv prisøkning
Her er ekspertenes beste tips om du ser etter vintagevesker, enten det er som julegave eller til deg selv. 
Anna of the North: På vei mot milliarden
Først da Anna of the North ble med i “Hver gang vi møtes”, forsto nordmenn hvor stor artisten fra Gjøvik er på verdensbasis. Nå er hun aktuell med sitt tredje album og nærmer seg en milliard avspillinger på Spotify og andre strømmetjenester.
– Kundene våre er alt fra kjendiser til økonomer
Etter fire år i drift har hun omsatt for nesten 30 millioner kroner. Nå skal gründer Celine Aagaard få klesmerket Envelope 1976 til å vokse kraftig. 
"Ola Nordmanns ultimate favorittdrink"
Niclaes Norstad stresser ned med Ola Nordmanns ultimate favorittdrink.
Mesterkokkenes beste julematoppskrifter
Høytiden venter med all sin prakt og glede. Da hører tradisjonell norsk julemat vanligvis til, men hva om man vil bryte litt med tradisjonene? Jørn Lie og Christer Rødseth lager julemat til Kapitals lesere.
Kapitals store julegaveguide
Her er 40 saker og ting fra Kapitals livsstilsredaksjon som kan gi litt inspirasjon – før årets julegavehandel begynner å puste deg i nakken. 
Gigantisk kunstgave til Nasjonalmuseet
– Gaven er substansiell både i størrelse og i pris, sier kurator Geir Haraldseth ved Nasjonalmuseet. Og grunnen til at den ble så stor er at museet spurte om å få mye mer enn de først ble tilbudt.
Har gjort Norges nest rikeste kommune til en turistperle
Austevoll er Norges nest rikeste kommune takket være fiskerinæringen. Men også andre ekspansive virksomheter ligger her. Møt Ørjan Johannessen, vinner av Bocuse d’Or i 2015, en mann med høye ambisjoner og tung skaperkraft.
Slik kler du dressen til business
Dressen er tilbake. Hoffleverandør David Strømman Nedal gir deg de viktigste tipsene når businessgarderoben skal pusses opp.