<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Serbisk kunstner på Tjuvholmen

Sveaas-samarbeid: "Double Moon", 2021, olje og akryl på lerret, 100 x 275 cm. Foto: Vladimir Jočić
Livsstil

– Nytt år – nye muligheter. La oss starte i Galleri Brandstrup på Tjuvholmen hvor man i samarbeid med Christen Sveaas Kunststiftelse viser en serie bilder signert serbiske Dragan Zdravković (f. 1969) kalt “Double Moon”.

Kapitals eksterne kunstekspert Nina Sørlie i Kunstkompetanse er tilbake med sine ukentlige kunsttips. Rådgiveren sier dette om kunsten på utstillingen:

– Isolerte, folketomme bylandskap skal få betrakteren til å reflektere over det stresset og det jaget mange opplever i dagens samfunn, og som igjen tynges av kravene vi selv har til samfunnet og sosiale normer, sier hun.