<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Baksiden av medaljen

Ved Carl Berner: Skulptur av Morten Jensen Vågen til utstilling i Billedhoggerforeningen. Foto: Morten Jensen Vågen
Livsstil

– Morten Jensen Vågen (f. 1987 Haugesund) viser utstillingen “Pillars of Society” i Billedhoggerforeningens flotte lokaler i Hekkveien ved Carl Berners plass. Vågen arbeider hovedsakelig med skulptur, video og videoinstallasjon. Hans kunstprosjekter har klare samfunnskritiske undertoner, samtidig som det hele er formidlet gjennom et lag av humor, forteller Nina Sørlie, rådgiver i selskapet Kunstkompetanse.

– Kunstneren er interessert i baksiden av medaljen. Han setter fokus på hvordan veksten og fremgangen i samfunnet også involverer korrupsjon, nepotisme og utnyttelse av mennesker og naturressurser, sier Sørlie.