<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Eks-Bulgari: Inntil relativt nylig kunne man kjøpe klokker under Genta-navnet gjennom en underkolleksjon hos Bulgari. Nå slipper eierne i LVMH Gérald Genta ut på egne ben. Her er eksempler på noen av merkets tidligere design, fra tiden da grunnleggeren var eier.  Foto: Gérald Genta

Luksusgigant gjenoppliver ikonisk merkevare

Et av den sveitsiske klokkeindustriens største navn blir nytt under LVMH. 

Allerede i år har luksuskonglomeratet LVMH re-lansert klokkemerket Daniel Roth  fra 1988. Nå bruker franskmennene, ledet av familieoverhodet og verdens rikeste mann Bernard Arnault og hans sønn Jean (24), samme strategi på annen, verdifull merkevare i porteføljen. Fokuset ligger denne gangen på Gérald Genta, merket startet av den sveitsiske klokkedesigneren med samme navn. 

Genta står bak en håndfull av verdens mest kjente design innen klokker.

Livsstil
Reportasjer