<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Lager luksusklokke av kaffegrut

Den sveitsiske luksusprodusenten Hublot lanserer en ny klokke laget med gamle Nespresso-kapsler. 

Foto: Hublot
Livsstil

Er kapselbeholderen på kaffemaskinen full? Da kaster du kanskje innholdet rett i søpla – til tross for at de gratis kan resirkuleres ved å sende dem tilbake til Nespresso med Posten. Men hos den sveitsiske klokkeprodusenten Hublot tar de vare på kapslene i aluminium og mekker luksusklokke i stedet. En fin form form resirkulering? 

Nylanseringen er Hublot Big Bang Unico Nespresso Origin i en sprek grønnfarge som signaliserer at du er snill mot miljøet – og klar for sommeren. Urkassen er laget av Nespresso-kapsler, og remmen er laget av gammel kaffegrut. 

Kronografen måler som standardutgaven av Unico 42 mm i diameter, er ustyrt med et automatisk kronografverk med 72 timer gangreserve og er vannresistent ned til 100 meter. Urskiven er skeletonisert, en effekt som gir et lite hint om mekanikken på innsiden. 

Prisen er rett over 300.000 kroner.