<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Hagler med cyberangrep

Det hagler med cyberangrep mot norske SMB-bedrifter. – Det er to muligheter: Få hjelp av en profesjonell før eller etter at det går galt. Det første er helt klart billigst, sier Hugo Løvhøiden Klemmestad i ECIT.

Få hjelp av proffene: Hugo Løvhøiden Klemmestad og Rune Aale-Hansen mener det er av avgjørende betydning å få hjelp av profesjonelle aktører slik at man reduserer mulighetene for cyberangrep. Foto: Regnskap Norge
Næringsliv

Undersøkelser i regi av norske sikkerhetsmyndigheter viser at antallet cyberangrep mangedoblet seg under cornapandemien. Aktivitetsnivået har skutt ytterligere fart etter den russiske invasjonen i Ukraina.

– Sikkerhetsmyndighetene rapporterer om økt kriminell aktivitet på grunn av krigen i Ukraina. I Norge har det primært gitt seg utslag i økt cyberkriminalitet. Vi har blant annet fått høre at Oljefondet er blitt angrepet minst tre ganger.