<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Årets beste Chabliskjøp

Til prisen er vinene et røverkjøp

Ukens Vintips - Teaser
27.05.2021
Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester. Hør ukens episode her:

Denne uken har vi funnet frem til det vi mener kanskje er de to beste Chablisene i hver sin prisklasse. I tillegg har vi testet Norges første Chablis på boks!

Vin 1: Brocard Chablis Boissonneuse (292 kr)

Vin 2: La Manfufacture Chablis Grand Cru (779 kr)

For oss nordmenn har Chablis vært en stamgjest på det norske spisebordet siden begynnelsen av-2000 tallet. Ikke uten grunn. Den høye kvaliteten med de særegne, konsentrerte smakene, kombinert med matvennlige vinstil, har gitt blide tilhengere.

Best med sjømat

Chablis er uten tvil en vin som nytes best med sjømat, spesielt østers, sjøkreps, kongekrabbe eller hummer. Til hvit fisk som kveite, breiflabb og piggvar med smørsauser er vinene midt i blinken om du velger en litt høyere kvalitet.

Årets beste Chablis Foto: Svein Lindin
Ukens vintips presenteres av Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar. Svein er sommelier og mangeårig vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Jon Trygve Hegnar tok sin sommelierutdannelse i 2017 og holder på med vinutdannelsen WSET Diploma. Jon Trygve er leder for digital utvikling i Hegnar Media. Foto: Eivind Yggeseth

Spørsmål eller forespørsler?

Kontakt Svein og Jon Trygve direkte på sosiale medier eller send en e-post til vin@kapital.no