<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Storbesøk fra Sør-Afrika – spesialepisode

Adi Badenhorst fra Sør-Afrika begynte å lage vin som 13-åring.

on Trygve har storbesøk i studio. Adi Badenhorst fra Sør-Afrika har besøkt Norge og sammen tar Jon Trygve og Adi et dypdykk om vinkunnskap fra Sør-Afrika. Som stolt grunnlegger og medlem av Swartland Revolution og Swartland Independent kan Adi alt om Sør-Afrika.Allerede som 13 åring produserte Adi sin første vin og fremstår i dag som en toneangivende produsent i alle prissegmenter. Adi lager vin etter tradisjonelle metoder med bruk av moderne innsikt. Det sprayes ikke i vinmark, Adi Badenhors bruker blant annet druenes egen gjær, en stor andel hele klaser i tillegg til at han gjærer og modner vinene på en miks av sement og gamle foudrefat . A.A. Badenhorst Papegaai kr 229,90 A.A. Badenhorst Ramnasgras Cinsault 2021 kr 459,90
Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester.
Hør ukens episode her:

Laget vin som 13-åring

Jon Trygve har storbesøk i studio. Adi Badenhorst fra Sør-Afrika har besøkt Norge, og sammen tar Jon Trygve og Adi et dypdykk om vinkunnskap fra Sør-Afrika. Som stolt grunnlegger og medlem av Swartland Revolution og Swartland Independent kan Adi alt om Sør-Afrika. Allerede som 13-åring produserte Adi sin første vin, og han fremstår i dag som en toneangivende produsent i alle prissegmenter. Adi lager vin etter tradisjonelle metoder med bruk av moderne innsikt. Det sprøytes ikke i vinmarken, Adi Badenhorst bruker blant annet druenes egen gjær, en stor andel hele klaser, i tillegg til at han gjærer og modner vinene på en miks av sement og gamle foudrefat.

Trykk for å lese mer om vinene:

Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Last ned Vinify-appen for flere vintips

Sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du:

  • Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol
  • Finne de beste vinbarene
  • Se ekspertenes anbefalinger
  • Lagre og dele dine egne smaksnotater.
  • Holde orden på vinkjelleren din
  • Tilgjengelig på iOS og Android