<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

En helt unik vin fra Spania - Gjest: Kristoffer Aga

Kristoffer og Svein diskuterer en perle av en vin og hvilken vinpakke du bør velge på første date

Årets sommelier to år på rad sier litt om personligheten og kunnskapen. Svein har fått et tips om en knallgod vin fra en dyktig polansatt på Skøyen. Sammen med Kristoffer Aga fra Ree-Naa diskuteres og smakes vinen fra Microbio Evolucion i Spania. Hvilken mat passer til vinen, og er det en vin du tar med på første date? Kristoffer har svaret på alt. Å koble vin til mat er spesialiteten til Kristoffer Aga og teamet i Stavanger. Under kåringen av Norges Beste Vinkart nylig fikk ReeNaa igjen prisen Årets Vinmeny. Microbio Evolucion 349,50 13866002. https://vinify.app/nb/wine-profile/230168
Vin

Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester.

Spansk fristelse

Årets sommelier: Kristoffer Aga Lars Brænden Schram

Årets sommelier to år på rad sier litt om personligheten og kunnskapen. Svein har fått et tips om en knallgod vin fra en dyktig polansatt på Skøyen. Sammen med Kristoffer Aga fra Re-naa diskuteres og smakes vinen fra Microbio Evolucion i Spania. Hvilken mat passer til vinen, og er det en vin du tar med på første date? Kristoffer har svaret på alt. Å koble vin til mat er spesialiteten til Kristoffer Aga og teamet i Stavanger. Under kåringen av Norges Beste Vinkart nylig fikk Re-naa igjen prisen Årets Vinmeny.

Trykk for å lese mer om vinen:


Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.

Last ned Vinify-appen for flere vintips

Vinjournalist og sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.

I Vinify kan du:

  • Søke etter de beste kjøpene tilgjengelig på ditt lokale pol
  • Finne de beste vinbarene
  • Se ekspertenes anbefalinger
  • Lagre og dele dine egne smaksnotater.
  • Holde orden på vinkjelleren din
  • Tilgjengelig på iOS og Android
Microbio Evolucion 349,50 13866002 Lars Brænden Schram