<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Nominert til to Emmy Awards

Emmy Awards deles også ut til dem som befinner seg bak kameraet. Det norske selskapet Myreze er nominert til to priser i utdelingen som finner sted 22. mai i New York.

Overvekt i bagasjen: I fjor kunne Jørgen Steinheim motta den store Emmy-pokalen på vegne av Myreze. I år er produsentene av esport-sendinger nominert i to klasser sammen med spillprodusenten Valve.  Foto: Myreze
Inside

De Emmy-prisene vi hører om handler gjerne om kjente filmer, serier og skuespillere. Det har også vært en liten håndfull norske vinnere som kunne reise hjem med den store pokalen. Anneke von der Lippe er den eneste skuespilleren som har vunnet prisen, det samme har NRK-seriene Mammon og Atlantic Crossing.

Men