<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Eks-Munch-direktør skal finne nytt hjem til Oslo-filharmonien

Å finne et nytt hjem for Oslo-filharmonien er kun ett av prosjektene som nå sysselsetter den tidligere direktøren for Munchmuseet. – Jeg har nå erfaring med hva et nytt bygg kan bety for byen, menneskene og kunsten, sier Stein Olav Henrichsen.

Håper på Undr: Eks-Munchdirektør Stein Olav Henrichsen har startet et konsulentselskap som heter Undr. Her utenfor museet i 2019. Foto: Sune Eriksen
Næringsliv

I høst gikk åremålet til Stein Olav Henrichsen på Munchmuseet ut, og Tone Hansen overtok stafettpinnen. Da hadde Henrichsen sittet som direktør i to perioder. På 12 år rakk han blant annet å flytte museet fra Tøyen til det meget omstridte Lambda-bygget i Bjørvika, og høstet både ris og ros for det.

En