<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Jeg takker den norske stat for formuesskatten

Kjartan Aas har funnet seg veldig godt til rette i Andermatt, hvor han har bodd siden 2021. Hadde det ikke vært for formuesskatten, ville han ikke endt opp her. I dag takker han regjeringen for skatteøkningen som fikk ham til å flytte ut av Norge.

Vil ikke hjem: Kjartan Aas trives svært godt med panoramautsikt over Alpene fra stuevinduet. Foto: Glenn Martinsen
Næringsliv

Kapital treffer den utflyttede eiendomskongen på serveringsstedet Biselli, tvers overfor Radisson-hotellet i Andermatt. Det er to minutter fra der han bor. Vi er på besøk syd i Sveits for å lage en destinasjonsartikkel til Kapital Reise, men gitt den siste tidens debatt i Norge er det også naturlig ta en prat med Aas, som det er kjent at flyttet ut for å spare skatt.