<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Nysgjerrig: Som konsernsjef i Storebrand er Odd Arild Grefstad opptatt av å skape resultater gjennom andre, og sier han som leder bør stille mange flere spørsmål enn han selv gir svar på.  Foto: Eivind Yggeseth / Kapital

Gruvesønnen som klatret til topps

Så mye fryktet Storebrand-sjefen å måtte ta til takke med samme yrke som sin far og farfar at han like godt jobbet seg helt til topps i bank- og forsikringsgiganten.

Løkken Verk, høsten 1972: Solen har så vidt stått opp. Utenfor huset knaser det i grusen. I gatene hvor 1. mai-toget hvert år er tre ganger større enn 17. mai-toget, marsjerer en strøm av mennesker. Jobben kaller. Med bestemte skritt går de i samme retning.

Portrett