<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Get Inspired-gründerens beste reisetips

Get Inspired-gründer Silje Landevåg ser frem til flere utenlandsreiser og tar gjerne turen til favorittbyene Paris og Roma. Men favoritthotellet, det befinner seg likevel i hjembyen Trondheim.

Effektiv reiserute: Silje Landevåg, gründer av Get Inspired, velger som regel flyselskap etter hvem som har den mest effektive reiseruten. – Det er et pluss å kunne bestille tapas på Norwegian-flyet til Marbella, sier hun. Foto: Stian Engh-Halstvedt
Forretningsfolk på farten

Favorittflyselskap

Hvilket selskap det er spiller ingen rolle. Jeg velger som regel den mest effektive reiseruten. Det er et pluss å kunne bestille tapas på Norwegian-flyet til Marbella. Det gir feriefølelse, det!

Reiseantrekk

Jeg ordner meg som regel litt ekstra. Jeg er veldig glad i å reise og synes det er stas å kle meg litt opp, men det må være komfortabelt. Skal jeg på tur i jobbsammenheng, velger jeg gjerne dress, sneakers og T-skjorte. Det ser bra ut, er ikke for stivt, samtidig som det er digg å ha på. Når jeg skal på ferie, går jeg gjerne for en komfortabel og kul kjole med en strikkegenser over (eller i vesken). Jeg fryser lett, så må alltid ha med noe varmere til lengre turer.

På farten: Silje Landevåg, gründer av Get Inspired, er glad i å reise, og drar gjerne på en storbyferie. Foto: Privat

Pakkestrategi

Appen “Grocery list”. Bruker den både som handle- og pakkeapp. Ingen tur uten! Den er helt genial til å lage pakkelister, og det er også gøy å kunne dele lister med familien.

Beste hotell

Britannia Hotel, Trondheims storstue! Det er alltid mye liv og røre her med ulike spisesteder, vin- og cocktailbar, Michelin-restaurant, og afternoon tea i Palmehaven med flotte konserter og selskap. Hotellet trekker gjester fra hele verden, så det har blitt et naturlig møtested for oss som bor i Trondheim.

Beste praktiske reisetips

Gjør god research og book alt på forhånd, så kan du nyte turen uten å bruke tid på å finne ut hva du skal gjøre. Det er bedre å ha sikret seg bord på restauranten du vil på, og ha mulighet til å kansellere om du impulsivt vil endre planer, enn å stå der uten en plan og ikke få bord.

Hjemme best: Silje Landevåg på det franske brasseriet på sitt favoritthotell Britannia i Trondheim. Foto: Privat

Uunnværlig gadget

Airpods. Magisk å koble av med musikk eller høre en Podcast på reise.

Shoppingfavoritt

Jeg er veldig glad i storbyferier. Paris og Roma er nok favorittene. Jeg er som regel innom noen favorittbutikker som vi ikke har her hjemme, men jeg bruker ikke masse tid på shopping. Det gjør jeg i hovedsak på Getinspired.no eller Carma.no.

Gode spisesteder

Mirabelle i Roma. Hit må du dra! En superromantisk og eksepsjonelt bra restaurant. I Marbella anbefaler jeg Trocadero Arena, Stuzzikini, Arco Tapas Bar og Breathe. Finnes nesten ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å reise tilbake.

Sterkeste reiseminne

Jeg husker da jeg var 12 år og vi var i Disney World i Orlando. Da fikk vi se inn i fremtiden, hvor de blant annet hadde roboter som klippet gress og biler som kunne kjøre selv. Husker jeg tenkte “wow, så sykt”. Nå er det jo helt dagligdags. Min robotklipper har til og med fått navn. Hva hadde jeg gjort uten Juan Carlos?