<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Ja, vi elsker!

Våkn opp til fuglesang i en tretopphytte. Nyt rå arkitektur og spektakulær utsikt langs noen av landets mange nasjonale turist-veger. Sjekk inn på Hotel Union Øye og bestig 1.564 meter høye Slogen. Test Turistforeningens arkitektoniske mesterverk av noen hytter. Reis på sidersafari i Hardanger med overnatting på Hotel Ullensvang.

Opplev Norge: Det finnes et hav av spennende steder og aktiviteter du kan oppleve i Norge i sommer, som for eksempel sidersafari på Åkre Gård i Hardanger. Foto: Åkre Gård
Leder

Tilbring en natt 604 m.o.h. i The Bolder Sky Lodges med utsikt over Lysefjorden. Få kick av å vandre Via Ferrata i Loen. Reis på golfopphold og nyt luksusen ved Storfjord Hotell. Test sommerski i bikini på Strynsfjellet. Gå på jazzkonsert i Molde. Ta en båttur og betrakt naturen i spektakulære Nærøyfjord. Opplev Jærstrendene og surfeparadiset Sola. Bli med på brevandring langs Folgefonna. Unn deg en spahelg på ærverdige Hotel Britannia. Gå på konsert i Nidarosdomen.

Opplev Bergen fra toppen av De syv fjell. Gå over Vidden fra Ulriken til Fløyen, byens kanskje beste utkikkspunkt. Bestill lunsjkonsert på Edvard Griegs Troldhaugen og hotellovernatting på Opus XVI. Gå for smørstekt kveite, en tørr hvitvin og en helaften på Bryggeloftet mens du nyter utsikten over Vågen og Fisketorget. Hent inspirasjon på museene Kode 1, Kode 2, Kode 3 og Kode 4. Hopp i havet fra moloen til Solstrand Hotell. Lei en båt og reis på skjærgårdssafari til Austevoll. Nyt en Bocuse d’Or inspirert middag på Bekkjarvik Gjestgiveri. Opplev Festspillene.

Stig ombord på Hurtigruten og bli med på en eventyrlig ferd nordover. Besøk Heksemonumentet i Vardø og gled deg over at ingen lenger blir trolldomsdømte. Bli kjent med Nordens Paris. Opplev midnattssolen når den skinner over Lyngs-alpene. Dykk ned i Saltstraumen og opplev et unikt undervannsliv. Test Norges presumptivt beste golfbane, Lofoten Links i Nordland. La deg bergta av helleristningene i Alta, og fang laks i Altaelva. Lei en rorbu i Nusfjord og bli med på Lofotfiske. Sett deg ned i Tromsøs Ishavskatedral og reflekter over livet. Besøk Perspektivet Museum og få et nytt syn på det. Opplev Svalbard under midnattssolen og bli med på skieks-pedisjon til Ny-Ålesund.

Lei et skipperhus på Sørlandet. Book en kulinarisk helaften på restaurant Under i Lindesnes. Lev strandlivet i Kristiansand. Bli med badebåten MS Bragd-øya på øyhopping i skjærgården. Møt aper, løver, papegøyer og over 100 andre dyr i Dyreparken. Bo på Det lille hotell i Risør og utforsk skjærgården med den gamle redningsskøyta “Risør II”. Kjøp ferske reker fra Fiskemottaket. Ta turen til Lyngør, en eksotisk sørlandsidyll uten veier og biler, med sjarmerende trehusbebyggelse og en dramatisk historie.

Book et rom på hotellet The Thief og reis på et privat solnedgangscruise på Oslofjorden med en av hotellets Riva-båter. Oppdag vinkjelleren på Grand Hotel. Inviter gode venner til middag og live jazz på hotell Amerikalinjen. Spis et rekesmørbrød i bibliotek-baren til Hotel Bristol. Se kunst i verdens-klasse på Astrup Fearnley-museet. Bli en bokorm på nye Deichmanske bibliotek. Besøk Munchmuseet i Bjørvika når det åpner. Nyt en utepils på nærmeste restaurant. Ta en vandretur langs Akerselven og avslutt med en kjølende dukkert på badeplassen i Nydalen.

Opplev Hadelands nye kunstikon, The Twist. Inviter til romantisk weekend på Refsnes Gods, og se kanonene på Oscarsborg på nært hold. Unn deg en “Lazy Sunday” med Afternoon Tea på idylliske Engø Gård. Senk pulsen under en yogauke på Finnskogtoppen. Nyt ro – og rå design – i den prisvinnende Pan-hytta. Unn deg et nakenbad i Marka. Bestig Gaustatoppen til fots, betrakt utsikten over 1/6 av Norge før du tar Gaustabanen ned. Len deg tilbake på dekk og nyt en båttur gjennom Telemarkskanalen. Sykle ruten Tour de Dovre gjennom de tre nasjonalparkene Rondane, Dovre og Dovrefjell. Bli med på Bergstadvandring i Røros og oppdag områdene rundt fra hesteryggen.

Reis på middagscruise med Skibladner. Opplev “Juni-kveld” på Hans Børlis hjemsted i Eidskog og besøk 125 år gamle Magnor Glassverk. Ta en golfrunde på skogsbanen til Kongsvinger GK, nr. 52 på listen over Europas beste golfbaner og sjekk inn på Festningen Hotel & Resort. Ras nedover fjellsidene i Hemsedal med en Mountain Cart og avslutt dagen med et kveldsbad i spaet på Fyri Resort. Skru av telefonen og lad batteriene på den gamle skysstasjonen Røisheim Hotell, hvor samtalen foregår rundt peisen. Gjør som bohemen, bestill lunsj og fordyp deg i vinkartet til Theater-cafeen. Nyt Tjømes solvarme svaberg. Hopp i havet og kjenn at du lever.

Men stå ikke under stjernehimmelen og klag over mangelen på lyspunkter (les: utenlandsferier) i ditt liv.