<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Vi ender kjapt inn i de store institusjonene i maidagene med flere sommerutstillinger som starter tidlig. Et alternativ til disse mer gitte forslagene kan være å besøke Prosjektrom Oslo i Platous gate 18 på Grønland hvor utstillingen “Re Constructions” viser arbeider av tre kunstnere: Jan-Erik Beck, Erle Saxegaard og Joel Correia. 

Det er kunsthistoriker og -rådgiver Nina Sørlie i Kunstkompetanse som tipser om dette.

– Utstillingen er et samarbeid mellom Jan-Erik Beck og to av hans tidligere elever. Innholdsmessig spiller den på en felles interesse for å skape rom for opplevelse av kroppens og tingenes minne. En radbrukket stige, en tilsynelatende dysfunksjonell springbukk og en søyle av etterlatte betongelementer taler et direkte språk til vår kropp og dernest vårt intellekt, refererer Sørlie fra visningsstedet.

Prosjektrom Oslo er et atelierfellesskap som består av ca. 70 kunstnere som arbeider innenfor medier som maleri, tegning, grafiske teknikker, glassarbeider, illustrasjon, skribenter, samtidsmusikk, video, foto, skulptur, performance og animasjon.  Åpningstider er torsdag 15–19 og lørdag og søndag 12–17.

Ny episode: Galleristen Esperanza Rosales er gjest hos Kunstpraten. Foto: Lars Brænden Schram

Denne fredagen kommer også ny episode av Kunstpraten. Margrethe og Kari har besøk av Esperanza Rosales, som driver galleriet VI, VII i Bjørvika. Hun røper blant annet en nyhet om Munch i episoden. Episoden kan du høre her.