<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
God fart: Kapitals kartlegging av boliger til salgs i Oslo viser at det er god fart i markedet for dyre boliger. Her er noen av boligene som ble solgt i Oslo med en prislapp på minst 15 mill. kr i midten av februar.  Foto: Finn.no

– Det går unna som bare det

Boligmarkedet har vind i seilene, viser Kapitals statistikk. Vi fulgte skjebnene til et tredvetalls objekter. De som ble solgt, gikk i gjennomsnitt for litt over en halv million over prisantydning. Men ekspertene advarer mot at det kan bli mer krevende fremover.

– Salget gikk veldig smertefritt. Vi trodde vi skulle få rundt 20 millioner, men vi fikk langt over det, sier selger av en enebolig i Solveien 5 på Nordstrand, Jan Petter Rasmussen.

Villaen med betydelig oppgraderingsbehov ble lagt ut for 19,5 millioner kroner i starten av februar. To visninger ble satt opp, og dagen etter siste visning var boligen solgt for hele 25,5 millioner kroner – 30 prosent over prisantydning.

Reportasjer
Eiendom