<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Treschow utvider skogsimperiet

Landets største private skogeier, Michael Stang Treschow, utvider porteføljen med kjøp av to eiendommer fra Carl Diderik Cappelen. I løpet av det siste året har skogprisene skutt i været, noe de største eierne nyter godt av.

Tilfreds: – Jeg er fornøyd med investeringen. Vi får ytterligere stordriftsfordeler, og eierskapet forblir i Norge, sier Michael Stang Treschow. Foto: Baard Henriksen
Næringsliv

Med 734.000 dekar skog og utmark i porteføljen er Michael Stang Treschow landets største private skogeier gjennom selskapet Fritzøe Skoger. Nylig utvidet han skogsimperiet sitt med 34.000 dekar skog, et område tilsvarende stort som hele Ullern, Frogner og Vestre Aker bydel i Oslo, etter kjøpet av to eiendommer fra Carl Diderik Cappelen