<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Rogalendingene gjør det best på børs

Aksjeverdiene til norske investorer har falt stort i nærmest samtlige fylker hittil i år – med ett unntak. Mens aksjonærer i hovedstaden i snitt har tapt 16 prosent, er aksjeeierne i Rogaland de eneste som kan skilte med positiv avkastning.

Lønnsomt: Hittil i år har Energiindeksen på Oslo Børs skutt i været og lagt på seg hele 63 prosent. Hovedindeksen henger milevis etter med et fall på 1,5 prosent så langt i år. Foto: Dreamstime
Næringsliv

Utviklingen i aksjemarkedet har vært dyster for den gjennomsnittlige investoren i Norge så langt i år. Investorene i ti av landets elleve fylker har opplevd negativ verdiendring i 2022, fremkommer det i AksjeNorges rapport for tredje kvartal.

Det er bare i Norges minste fylke, målt etter areal, at man kan skilte med positiv utvikling.