<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Storebrand-aksjen klar for nye rykk

Vi har lenge ment at Storebrand-aksjen er et klart kjøp. Det gjør vi fortsatt, selv om en av selskapets hovedeiere rett før jul – det svenske oppkjøpsfondet EQT – måkte ut nesten fire millioner aksjer. For underliggende drives Storebrand-butikken svært så godt, støttet av en heidundrende utbyttepolitikk. Kjøp!

På rett vei: Storebrand, under ledelse av konsernsjef Odd Arild Grefstad, bør prises langt høyere på Oslo Børs, mener vi – også sett i lys av at den underliggende butikken utvikler seg stadig bedre.  Foto: Lise Eide Risanger
Investeringsanbefalinger

For det var i utgangspunktet ingen glad-melding som Storebrand-eierne ble servert rett inn mot julehøytiden da det ble meldt at et av verdens mektigste oppkjøpsfond, EQT, solgte seg ned i Storebrand   for 300 millioner kroner. Fondet, som selv er børsnotert på Stockholmsbørsen med en markedsverdi på 290 milliarder svenske kroner etter et kursfall på over 40 prosent siste år, valgte å kvitte seg med 3,6 millioner Storebrand-aksjer.