<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Illustrasjon: ByHands/Kristian Hammerstad

Milliardærbruddene

Noen av landets aller rikeste har hatt lukrative år i kompaniskap med andre. Men forholdet mellom parhester i business kan fort havarere. Her kan du lese om “de økonomiske skilsmissene“ – og hvordan milliardærene klarte seg videre på egen hånd.

Flere på Kapitals liste over Norges 400 rikeste har i kortere eller lengre perioder bygget seg opp sammen med økonomiske partnere, til dels med stort hell. Men når verdiene og systemene blir store, viser det seg ofte vanskelig å fortsette som kompanjonger.

Én sjef: Det er som regel bare plass til én person helt på toppen, ifølge advokat Henrik A.
Reportasjer