<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Tonje K. Tellefsen

Mine siste artikler
Se milliardærenes luksuriøse slott
Et knippe norske milliardærer har investert flere hundre millioner kroner i egne gods og chateauer i utlandet. Kapital tar deg med på en rundtur.
Milliardær og eventyrer døden nær flere ganger
Jan-Erik Warbo har bygget seg opp en milliard i formue samtidig som han har klatret og seilt verden rundt. – Heller mindre penger og mer opplevelser, sier han.
Rike fotballonkler: Har spilt bort 3,5 milliarder
Dette lagbildet har gitt støttepasninger til norsk fotball verdt mer enn 3,5 milliarder kroner. Den rauseste giveren er Kjell Inge Røkke. Hans bidrag – 800 millioner kroner gjennom 30 år – har gjort Molde til en dominerende klubb i Norge.
Klubbeier Trøim har gitt VIF 230 mill.
Overtok der eks-sjef John Fredriksen slapp.
Keeper’n arvet milliarder
Byttet keeperhansker med millionstøtte til Jerv. Ung reder støtter sensasjonslag.
Nærmer seg milliarden til Molde
Kobler hjernen ut og hjertet inn. Kjell Inge Røkke har brukt 800 mill. på fotball i Molde.
Han kunne ha arvet et milliardimperium, så kom bomben
Han var arveprins til et av landets største milliardkonsern. Så mistet han retten til tronen. I dag lever Halgrim Thon godt som selvskapt eiendomsbaron. – Jeg setter pris på å kunne velge fargen på interiøret mitt selv, sier han.
Rik på andres rygg
Ti personer har greid å kvalifisere seg til Kapitals siste liste over landets 400 rikeste i kraft av å være ansatte som leder suksessbedrifter. Det overrasker ekspertene.
Begynte kometkarrieren med komfepenga
Han brukte konfirmasjonspengene på aksjer. Siden gjorde Harald Espedal kometkarriere og ble søkkrik som sjef for Skagen Fondene.
Tjent milliarder på  å bygge pengebinger
Få nordmenn har bidratt til å bygge opp flere store, private pengebinger enn toppleder, styreproff og investor Tore Thorstensen. Underveis ble han selv milliardær.