<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Tonje K. Tellefsen

Mine siste artikler
Reisenytt fra Norge
“A man travels the world in search of what he needs, and returns home to find it.” – George Moore.
Nytt fra Afrika
Ny luksuslodge skal produsere drikkevann fra luften, Zanzibar bygger større og høyere, og flere i bransjen går i bresjen for å utrydde troféjakt. Dette er siste reisenytt fra det afrikanske kontinentet.
Hyttekrangler langs kysten: Her kjekles det mest
Ulovlige annekser og brygger, sandstrender som ikke skal være der og trær som skygger for utsikten. Ingen vokter sommerhuset ditt bedre enn naboen. Her kjekler de mest langs kysten, og dette skaper mest konflikter.
Comeback Kids
“They never come back” ble det sagt om aldrende tungvektsboksere som lå utslått etter å ha møtt sin overmann i ringen. Den påstanden er ettertrykkelig motbevist av mange norske rikinger. Flere har kommet voldsomt tilbake etter å ha tatt telling og er blitt rikere enn noen gang.
Mannen bak REC og Scatec er ikke i tvil om hva som skal til for å lykkes
Han ble rik på REC. Deretter tapte han store summer. Så sendte Scatec formuen enda høyere til værs. – For å lykkes må man tørre å feile, sier Alf Bjørseth.
Helge Gåsø har tapt livsverket to ganger
Han har tapt to livsverk. Første gang sto han på bar bakke. Denne runden har han lommene fulle og er klar til ny kamp. – Det nytter ikke å grave seg ned i bitterhet, sier Helge Gåsø.
Var god for 3 milliarder for 30 år siden. Så gikk det galt
Terje Mikalsen har i løpet av fem tiår opplevd store oppturer så vel som brutale smeller. Nå er han nok en gang tilbake i manesjen. – Jeg er som en sirkushest. Når jeg kjenner lukten av sagmugg, klarer jeg ikke holde meg unna, sier seriegründeren.
Se milliardærenes luksuriøse slott
Et knippe norske milliardærer har investert flere hundre millioner kroner i egne gods og chateauer i utlandet. Kapital tar deg med på en rundtur.
Milliardær og eventyrer døden nær flere ganger
Jan-Erik Warbo har bygget seg opp en milliard i formue samtidig som han har klatret og seilt verden rundt. – Heller mindre penger og mer opplevelser, sier han.
Rike fotballonkler: Har spilt bort 3,5 milliarder
Dette lagbildet har gitt støttepasninger til norsk fotball verdt mer enn 3,5 milliarder kroner. Den rauseste giveren er Kjell Inge Røkke. Hans bidrag – 800 millioner kroner gjennom 30 år – har gjort Molde til en dominerende klubb i Norge.