<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Jan Christian Grandre

Mine siste artikler
Hyttekrangler langs kysten: Her kjekles det mest
Ulovlige annekser og brygger, sandstrender som ikke skal være der og trær som skygger for utsikten. Ingen vokter sommerhuset ditt bedre enn naboen. Her kjekler de mest langs kysten, og dette skaper mest konflikter.
Comeback Kids
“They never come back” ble det sagt om aldrende tungvektsboksere som lå utslått etter å ha møtt sin overmann i ringen. Den påstanden er ettertrykkelig motbevist av mange norske rikinger. Flere har kommet voldsomt tilbake etter å ha tatt telling og er blitt rikere enn noen gang.
Båtplasser blir advokatmat
På Aker Brygge Marina i Oslo betaler båteiere 40.000-50.000 kroner for leie av en romslig plass gjennom en kort sommersesong. Rundt om i landet havner ulike tvister om båtplasser stadig oftere i retten.
Krasjlanding for fritidsbåter?
Båtbransjen går inn for landing etter noen crazy år under pandemien. Spørsmålet er om det blir en rolig nedbremsing eller et ublidt møte med fjellveggen.
Hun er fryktet av gårdeierne i Oslo
Restene av stormen “Otto” feide henne inn dørene på ærverdige Nationaltheatret og her står hun – alle eiendomsbesitteres største frykt: Hanna Geiran, landets niende riksantikvar – med skarpt, overordnet blikk og mandat til å skape plunder og heft i millionklassen.
Røkkes Lugano
En strøm av formuende nordmenn har fulgt bjellesauen Kjell Inge Røkke til Lugano og Sveits. Her er høydepunkter fra Aker-toppens nye tumleplass – for de som har tykk lommebok.
Rike fotballonkler: Har spilt bort 3,5 milliarder
Dette lagbildet har gitt støttepasninger til norsk fotball verdt mer enn 3,5 milliarder kroner. Den rauseste giveren er Kjell Inge Røkke. Hans bidrag – 800 millioner kroner gjennom 30 år – har gjort Molde til en dominerende klubb i Norge.
Klubbeier Trøim har gitt VIF 230 mill.
Overtok der eks-sjef John Fredriksen slapp.
Keeper’n arvet milliarder
Byttet keeperhansker med millionstøtte til Jerv. Ung reder støtter sensasjonslag.
Nærmer seg milliarden til Molde
Kobler hjernen ut og hjertet inn. Kjell Inge Røkke har brukt 800 mill. på fotball i Molde.