<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Stadig færre kvinner blant Norges 400 rikeste

Det blir stadig færre kvinner på listen over Norges 400 rikeste, men den samlede formuen deres er rekordstor. Kun tre kvinner er self made.

Få kvinner: 48 av navnene på årets 400-liste tilhører en kvinne. Her fra øverst til venstre: Julia Smedvig Hagland, Bettina Burud, Hilde Midthjell, Celina Midelfart, Else Helene Sundt og Lill Maren Møgster. kapital
Næringsliv

Ingen over, ingen ved siden av: Norges rikeste kvinne heter – i år som i fjor – Else Helene Sundt . Og det skal mye til for å vippe henne ned fra tronen. Med 8,7 milliarder kroner i formue er arvingen etter skipsreder Petter C.G. Sundt faktisk Norges 29. rikeste, uavhengig av kjønn.