<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Camilla Birkeland

Mine siste artikler
Halv pris for kjendisluksus på Rivieraen
Flere luksuriøse fritidseiendommer i Frankrike som tidligere er bebodd av internasjonale stjerner ligger ute for salg, enkelte av dem med kjemperabatt. – Her er det mulig å gjøre et kupp, sier eiendomsmegler.
Alexander Vik dømt til betinget fengsel
Den norske milliardæren Alexander Vik er dømt til 20 måneders betinget fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i å lyve i retten i milliardstriden med Deutsche Bank.
Slik brukes milliardærflyene
Privatflyet til Petter Stordalen og Øystein Moan har flydd over 90 turer de tre siste månedene, mens flyet til Olav Nils Sunde knapt har vært på vingene. Her er milliardærene med eget jetfly – og så mye flyr de.
Vestres miljøfasade slår sprekker
Bruk av forurensende underleverandører som opererer med svært miljøskadelige og helseskadelige kjemikalier, og kjøp av såkalte klimakreditter via omstridt aktør for å fremstå som klimanøytral. Dette er den usminkede historien om næringsminister Jan Christian Vestres miljøvennlige møbelfabrikk.
Skal forbedre verden med nytt kryptoeventyr
Den omstridte norske milliardæren Alexander Vik satser på startupen Fluid Finance, som angivelig skal revolusjonere verden og hjelpe “vanlige folk” ved å bygge et bankalternativ i krypto.
Slik vil ekspertene bli kvitt skatteparadisene
En internasjonal ekspertgruppe oppfordrer verdens mektigste ledere til å bruke jakten på russiske oligarker som drivkraft for å slå ned på skatteparadiser. – Naivt, sier norsk økonom om tiltakene de foreslår.
Baksiden av kongens medaljer
En hensynsløs diktator, en overgrepsanklaget prins, en abdisert skandalekonge, straffedømte eks-politikere og en tidligere toppsjef dømt for korrupsjon og utroskap. Alle har de tidligere mottatt kongelig orden eller medalje.
Slik gir du mest effektivt
Flere av de store og seriøse hjelpeorganisasjonene som samler inn penger til nødhjelp i Ukraina skilter med at over 90 prosent av midlene går direkte til formålet. Det er en sannhet med modifikasjoner. Her ser du hvilke bidrag som monner mest.
Krever milliardfradrag etter India-fadesen
Telenor trekker staten for retten etter å ha fått skattesmell på 2,5 milliarder kroner. Saken har forgreninger til en pågående straffesak i India, som er omtalt som den største korrupsjonsskandalen i nyere Indisk historie.
Soper inn på oljeaksjer
Ola Borten Moe cashet nylig inn millionbeløp på salg av Okea-aksjer, etter å ha lastet opp med billige aksjer i november. Verdien av aksjeposten hans er mangedoblet på kort tid. Forsknings- og høyere utdanningsministeren eier nå oljeaksjer verdt 22 millioner kroner.