<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Jacob Hambro

Mine siste artikler
– Milano er full av skjulte perler
Milano er kanskje best kjent som Italias business- og motehovedstad, med sine historiske motehus og årlige Fashion Week. Men byen har så mye mer å by på, mener leder for Innovasjon Norges kontor i Italia, Heidi M. Dahl.
– Jeg blir daglig eksponert for alle verdens kulturer
I New York finner man noe for enhver. Man bør sette av mye tid til matopplevelser i byen, konkluderer Wall Street-analytikeren Vaishali Lara Kathuria etter snart syv år som “New Yorker”.
Fem ekstraordinære utleiehytter
Ønsker du en litt annerledes Norgesferie? Her er fem helt spesielle hytter du kan leie.
Kan sjefen kreve at de ansatte vaksinerer seg?
Arbeidsgiver kan som hovedregel ikke kreve at de ansatte lar seg vaksineres. Det er heller ikke fritt frem for å kartlegge hvem som er blitt vaksinert, men det finnes noen unntak.
Spår betydelig boligprisfall etter skredet – dekkes ikke av forsikring
– Lokalt i Gjerdrum tror jeg det kan være dels betydelige fall i boligprisene en god stund, hvis du sammenligner nå med i høst, sier boligprisekspert.
Venter sterkt fjerdekvartal – analytiker sier kjøp
Play Magnus er en kjøpskandidat, skal vi tro analytiker Øystein Elton Lodgaard i ABG Sundal Collier. Han forventer sterke tall fra selskapet for fjerde kvartal.
Dette er SpareBank 1-analytikerens nyttårsrakett
Petter Kongslie, analytiker i SpareBank 1 Markets, trekker frem IT-selskapet Crayon som nyttårsrakett. På lengre sikt øyner han en dobling.
Dette er investeringsdirektørens nyttårsraketter
Investeringsdirektør Pernille Skarstein Christensen anbefaler to vekstaksjer som potensielle raketter på nyåret.
Dette er Sisseneres favorittaksje på nyåret
Jan Petter Sissener har lenge hatt Storebrand som en av sine favorittaksjer. Det har han fortsatt, også på kort sikt.
Businessverdenens jungel
Da Fridtjof Berge og to tidligere McKinsey-kolleger bestemte seg for å starte selskap i Singapore, var det først og fremst strategiske hensyn som lokket dem til landet. At den regionale business-huben også troner i verdenstoppen på livskvalitet, kom som en hyggelig bonus.