<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Ekspertprat: Sjefkurator Caroline Ugelstad fra Henie Onstad Kunstsenter er på besøk hos Kunstpraten. Hun forteller om kunstnerskapet til Niki de Saint Phalle, som de nå har en utstilling med.  Foto: Lars Brænden Schram

Sjefkurator fra Henie Onstad: – Skulpturen ble en suksess og en skandale

Franske Niki de Saint Phalle tilhørte den internasjonale kunstscenen i New York på slutten av 50-tallet. Tiåret etter gjorde hun seg bemerket i Stockholm med en skulptur av en gravid kvinne man kunne entre via vaginaen. 

Hør mer om kunstnerskapet til Niki de Saint Phalle i dagens episode av Kunstpraten. Der er sjefkurator Caroline Ugelstad fra Henie Onstad Kunstsenter gjest og forteller om kunstneren som de nå har en stor utstilling med.

Hør hele episoden her:

Hør flere episoder av Kunstpraten her:

Livsstil
Reportasjer