<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Mæle og Nyhus skilte lag i business, men er fortsatt “samboere“

Tolv år har gått siden Ola Mæle kjøpte ut Arve Nyhus av eiendomsfirmaet de startet sammen. Siden har de to tidligere partnerne fulgt hverandre tett, både sosialt, kollegialt og ikke minst verdimessig.

Jobber sammen: Ola Mæle deler fremdeles kontorlandskap med sin tidligere makker Arve Nyhus. Foto: Eivind Yggeseth
Næringsliv

Han er kanskje best kjent som motekonge, men Ola Mæle er vel så mye eiendomsinvestor. Porteføljen bygget han i sin tid opp sammen med makker Arve Nyhus. Etter vel 20 års samarbeid ble de i 2010 enige om å gå hvert til sitt. Etter bruddet satt Mæle og Nyhus igjen med 1 milliard kroner hver.