<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Juletematikk

Livsstil

Jul. Det er hva det handler om i dagens spesialutgave av Kapital. Pluss litt nyttårsstemning. Samt et fnugg av reise. På forsiden finner du den norske artisten Anna of the North, Anna Lotterud, som de siste årene er blitt en av landets popkometer. I portrettintervjuet forteller hun om sceneskrekk, sitt ferske album og hvorfor hun aldri kommer til å selge sine Aker-aksjer.

Vi har videre skrevet et par julegavetips som lar seg gjennomføre på oppløpssiden, uansett om mottageren er kunstgæren , reiselysten , moteløve eller nostalgiker. Og vi dro til Italia for å besøke en av fabrikkene som lager landets velkjente, myke pakker.

For den som lurer på hvor mye en julekrans koster i Lugano, kan vi også informere om dette (svaret er mye).

God lesing og god jul!
Nicolai Giil, utgaveansvarlig Kapital Jul