<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Stine Grihamar

Mine siste artikler
– Fikk være langt fremme i pannebrasken for folk flest
Som 34-åring fikk Anders Nordli ansvaret for å skrive en skatterapport om pendlerboligene for stortingsrepresentantene.  I år topper han listen over landets unge advokattalenter innen skatt.
Se til revisjonsselskapene
Best i klassen uten kvoteringstiltak
Hos EY Tax & Law er fire av ti partnere kvinner. Den statistikken makter ikke Selmer å matche, og de er på bunn med knappe fem prosent kvinneandel i partnerskapet. 
Eksporterer norsk advokatsuksess til Sverige
Advokatkonsernet bak Legalis og Legal24 har vokst raskt i Norge det seneste årene, og selskapet satser nå med firma i Sverige. 
– Annonsen må ikke forveksles med konkurrenten
To dommer i Høyesterett klargjør at man kan kjøpe konkurrentenes navn som søkeord på Google, men man må være veldig forsiktig med utformingen av annonsen. 
Vraker adm. direktør – finner sjef i egne rekker
Selmer har lenge vært det eneste store advokatfirmaet som har valgt å hente inn adm. direktører utenfra. Firmaet går nå bort fra denne styringsmodellen. Fra nyttår overtar partner Hans Jørgen Bender som sjef. 
Sats kan få 10 millioner kroner i bot
Treningskjeden Sats har fått varsel om overtredelsesgebyr på 10 millioner kroner av Datatilsynet. Totalt ble det gitt ut bøter for over 80 millioner kroner i 2022.
Bonusbråk i retten
Da to ansatte sa opp stillingen sin i Odin Forvaltning sommeren 2020, fikk de likevel ikke utbetalt den bonusen de var tildelt for 2017, 2018 og 2019. Bonusregler for finansbransjen kan låse ansatte til stillingen i flere år.
Anders Flaatin Wilhelmsen går over til “den andre siden”
Som statens advokat har han kjempet i retten mot søkkrike nordmenn i skattesaker og vunnet frem i klimasøksmålet. Nå går Anders Flaatin Wilhelmsen over til “den andre siden”.
Skattesommel på rettssikkerheten løs
Alle som opplever at de ikke har fått en rettferdig behandling fra skattemyndighetenes side, kan få saken prøvd på en grundig måte. Da er det synd at klagetiden er så lang.