<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Reitan og Tollefsen med gigantisk formueshopp

Odd Reitan og Ivar Tollefsen har hatt en formuesøkning det siste året som ingen andre nordmenn kan matche. De har begge blitt 13 milliarder kroner rikere siden i fjor, tilsvarende et daglig hopp i formuene på 36 millioner kroner.

Vinnerne: Kolonialmajor Odd Reitan (t.v) og eiendomskonge Ivar Tollefsen (t.h.) har blitt 36 millioner kroner rikere hver dag det siste året. Foto: Therese Alice Sanne / Håkon Sæbø
Næringsliv

Så er det altså 71 år gamle Odd Reitan , samt den ti år yngre Ivar Tollefsen, som i år kan skilte med landets største formuesøkninger. For Trøndelags ubestridte colonialmajor sitter nå på en formue anslått til 64 milliarder kroner, en økning på 13 milliarder siden i fjor.