<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Erik Valebrokk

Mine siste artikler
Anna of the North: På vei mot milliarden
Først da Anna of the North ble med i “Hver gang vi møtes”, forsto nordmenn hvor stor artisten fra Gjøvik er på verdensbasis. Nå er hun aktuell med sitt tredje album og nærmer seg en milliard avspillinger på Spotify og andre strømmetjenester.
Verdens rikeste and jubilerer
Det er 75 år siden onkel Skrue debuterte i Donald-bladet. Nå har norske Arild Midthun tegnet juleheftet Tilbake til Bjørnefjell.
Artistenes favorittlåter for julestemningen
Med jul følger høytidsstemt musikk, og vi har bedt Stine Andreassen, Daniel Kvammen og Trygve Skaug om å velge sine favoritter.
Har gjort Norges nest rikeste kommune til en turistperle
Austevoll er Norges nest rikeste kommune takket være fiskerinæringen. Men også andre ekspansive virksomheter ligger her. Møt Ørjan Johannessen, vinner av Bocuse d’Or i 2015, en mann med høye ambisjoner og tung skaperkraft.
Tre brødre, tre stjerner, tre nye prosjekter
Når trekløveret bak El Celler de Can Roca, som to ganger er kåret til verdens beste restaurant, har litt tid å slå i hjel, hva gjør de da? Åpner hotell, sjokoladefabrikk og enda en restaurant, vel. Bli med til brødrene Joan, Josep og Jordi Rocas lille, store imperium.
Jazzpoptrioen Klossmajor slipper debutplate
Talentene blomstrer i norsk populærmusikk. Siste tilskudd til den økende jazzpoptrenden er vokaltrioen Klossmajor.
“Lysets by” Paris leder an i bærekraftig retning
Verden går en mer miljøbevisst fremtid i møte, og i Paris leder de mest luksuriøse hotellene og restaurantene an i en stillfaren, grønn revolusjon.