<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Erik Valebrokk

Mine siste artikler
– Dette er første gang vi faktisk har kost oss
Amerikanske gangstere og hiphop er noe av inspirasjonen i Bigbangs nye album. Denne gangen har kontrollfreak Øystein Greni gitt slipp på frykten: å ikke ha hele styringen.
Ble omtalt som “the best bookshop in the world”, nå fyller Tronsmo 50 år
Ikke bare er Tronsmo bokhandel i Oslo kommet halvveis til 100 – en bragd i seg selv – men driften har aldri vært bedre enn i 2022.
Det gode liv i Cadiz
Er du lei den spanske solkysten, skal du se litt lenger vest. I Cadiz står opplevelsene i kø, og sjansen for å møte naboen er kraftig redusert.
Napoli er verdens navle for svinedyre dresser
En jakkeskulder som former seg perfekt? Det kalles spalla camicia, og vi dro til familien Rubinacci i Napoli for å finne ut mer om hvordan en dress til over 60.000 kroner virkelig skal sitte. 
Sondre Lerches gigantprosjekt: Holdt to konserter samtidig
Sondre Lerche er ikke som andre popstjerner. Det er først når du innser at hele livet er et eneste stort kunstprosjekt du blir sprø nok til å holde to konserter samtidig.
Anna of the North: På vei mot milliarden
Først da Anna of the North ble med i “Hver gang vi møtes”, forsto nordmenn hvor stor artisten fra Gjøvik er på verdensbasis. Nå er hun aktuell med sitt tredje album og nærmer seg en milliard avspillinger på Spotify og andre strømmetjenester.
Verdens rikeste and jubilerer
Det er 75 år siden onkel Skrue debuterte i Donald-bladet. Nå har norske Arild Midthun tegnet juleheftet Tilbake til Bjørnefjell.
Artistenes favorittlåter for julestemningen
Med jul følger høytidsstemt musikk, og vi har bedt Stine Andreassen, Daniel Kvammen og Trygve Skaug om å velge sine favoritter.
Har gjort Norges nest rikeste kommune til en turistperle
Austevoll er Norges nest rikeste kommune takket være fiskerinæringen. Men også andre ekspansive virksomheter ligger her. Møt Ørjan Johannessen, vinner av Bocuse d’Or i 2015, en mann med høye ambisjoner og tung skaperkraft.
Tre brødre, tre stjerner, tre nye prosjekter
Når trekløveret bak El Celler de Can Roca, som to ganger er kåret til verdens beste restaurant, har litt tid å slå i hjel, hva gjør de da? Åpner hotell, sjokoladefabrikk og enda en restaurant, vel. Bli med til brødrene Joan, Josep og Jordi Rocas lille, store imperium.