<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Oliver Orskaug

Mine siste artikler
Vokser videre med nerdenyheter
Tidligere Aftenposten-journalist fant en nisje i juridiske nyheter, som har blitt millionbedrift med solide overskudd.
– Fikk et tilbud jeg ikke kunne si nei til
En av de over 500 bidragsyterne til Karnovs voksende base med lovkommentarer er partner Christian Flemmen Johansen i advokatfirmaet Elden.
Patentstyret: Look to Utlandet
Ny person siktet etter brann hjemme hos Wikborg Rein-partner
– Man kommer langt med vanlig folkeskikk
Etter fem år med GDPR og personvernforordningen har mange bedrifter innsett at det i bunn og grunn handler om vanlig folkeskikk, skal man følge reglene riktig. 
Formidabel økning av personvernklager
Antall personvernklager har økt kraftig siden EUs personvernforordning kom for fem år siden. Datatilsynet skal ta verstingene og bli flinkere til å veilede bedrifter og etater, så de unngår lovbrudd.
Brukte seks år på å få reMarkable godkjent som varemerke
Over seks år brukte det norske teknologiselskapet reMarkable på å få godkjent varemerket sitt i Norge. Dermed møtte man utfordringer for å få godkjennelse i andre land.
Har blitt en hit på kort tid
På kort tid har Karnov etablert seg som en sterk utfordrer for lovkommentarer til jusbransjen. En nøkkel til suksessen, er en avtale som er inngått med Lovdata.
Vent ikke for lenge om noen skylder deg penger
Vent ikke for lenge om noen skylder deg penger. Kravet kan gå tapt. Regelverket er for komplisert, sier Føyen-partner Jacob Solheim, som synes Norge bør innføre en enklere svensk modell.
Rettsbygningen som selv turister besøker
Domstolen Palais de Justice er et yndet turistmål i Belgias hovedstad som byr på storslått arkitektur fra fordums tider.