<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
avatar

Oliver Orskaug

Mine siste artikler
Hotellperler på rekke og rad i denne VM-byen
Alpin-VM står for døren, og i franske Méribel finner man luksushoteller og uendelig mange spisesteder.
Transaksjonsadvokater satser på gjeld og eiendom
Nyttår er tid for partneropptak, og en rekke advokater skifter beite. To av dem går fra landets største advokatfirmaer til utfordreren AGP Advokater, som nå går bredere inn i transaksjonsmarkedet.
Best i klassen uten kvoteringstiltak
Hos EY Tax & Law er fire av ti partnere kvinner. Den statistikken makter ikke Selmer å matche, og de er på bunn med knappe fem prosent kvinneandel i partnerskapet. 
Lotto-advokatene
Mange drømmer om hva de vil bruke en millionutbetaling fra Norsk Tipping på. Men få som blir mangemillionærer over natten, vet at de også kan trenge råd fra en advokat.
Ble advokatpartner som 29-åring
Kort tid etter at Benedicte Hille fylte 29, ble hun landets yngste partner i et advokatfirma i Oslo. Av årets nye partnere under 35 år, er halvparten kvinner.
Blir flere, men taper terreng til mennenes inntekter
Stadig flere kvinner blir partnere i landets 100 største advokatfirmaer, og snittinntekten øker i forhold til tidligere år. Men mennenes inntekt øker enda mer.
Schjødt-partner god for 207 millioner er kontorkonge i Oslo
Schjødt-partner Einar Caspersen og familien hans eier flere eiendommer i og rundt Oslo. Noen av byggene eier han sammen med milliardæren Kim Erla og shippinginvestor John Hatleskog.
Wiersholm-partnerne daler på inntektslistene
Partnerne i Wiersholm er de eneste blant de fem største advokatfirmaene som samlet opplevde inntektsnedgang i fjor. Og det i et år da inntektsveksten var rekordhøy for andre.
Utålmodig konkursadvokat rapporterte regnskapsfører
Etter måneder med purring mot Finansco Forretningsførsel for å få kopi av regnskapsmateriale etter en bensinstasjonkonkurs, sendte bobestyrer varsel til Finanstilsynet.
Hvitvaskingskontroll kan bli en byråkratisk øvelse
For små og mellomstore revisjonsselskaper er det viktigere å etterleve hvitvaskingreglene enn å avdekke hvitvasking. Da unngår man i det minste sanksjoner fra Finanstilsynet.